• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Igor Pečenjev u novoj reklami glumi nespretnog Grebonauta

Uskoro snimam i jedan strani projekt koji se snima u Hrvatskoj tako da je podosta posla. Pozivi su sve učestaliji, a očekujem još neke nove projekte tako da sam iznimno zadovoljan i uživam u plodovima svog rada – kaže Pečenjev

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Igor Pečenjev, mladi bjelovarski glumac i režiser, ovih dana osvojit će male tv ekrane s novom reklamom koju je snimio za Hrvatsku lutriju. Riječ je o novoj kampanji, posebice za Božićnu Srećku. Dakle, bit će serija od nekoliko reklama koje će se prikazivati na televiziji sljedećih mjeseci.

– Glumim tog nespretnog Grebonauta koji voli igrati srećke HL, ali pošto je u svemiru ima podosta posla i zabave dok ne uspije i ostrugati srećku. Radi se o novom i svježem marketinškom konceptu Hrvatske Lutrije gdje je zabava i uživanje u igri na prvom mjestu i dolazi još podosta novosti o kojima ni ja još ne znam sve, ali reklamna kampanja je primarno snimljena za TV. Igra je zabava i zabava je igra, a ni naš Grebonaut nije odolio novim srećkama. Uz početak te kampanje poklopilo mi i to da Raindance iz Londona promovira Double-O na svom Twitter kanalu što je još jedna odlična vijest obzirom da imaju skoro 100.000 pratitelja. To je jedan od najvećih festivala nezavisnog filma u svijetu i recimo tamo je otkriven Cristopher Nolan (Batman, Interstellar, Memento... itd) tako da je to još jedno veliko priznanje. Uskoro snimam i jedan strani projekt koji se snima u Hrvatskoj tako da je podosta posla. Pozivi su sve učestaliji, a očekujem još neke nove projekte tako da sam iznimno zadovoljan i uživam u plodovima svog rada – kaže Pečenjev.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 15:35 )