• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Nova bjelovarska pjevačica u usponu – Dijana Šafran – objavila spot za pjesmu »You're gone«

Pjesma je vrlo emotivna te pa smo kroz spot željeli prenijeti stvarnu emociju pjevajući stihove, posvećene nama posebnim osobama, odnosno ljubavima – objašnjava Dijana

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – ZAGREB Dijana Šafran je 23-godišnja Bjelovarčanka s adresom u Zagrebu. Završila je srednju Upravnu školu, tečaj za make-up artista, a sudjelovala je i na natjecanjima ljepote te nosila revije. Kaže za sebe kako je vrlo ambiciozna osoba koja uvijek ima usmjeren pogled prema budućnosti, a najnoviji pothvat kojim se može pohvaliti glazbene je prirode, i razlog zbog smo razgovarali s njom.

Pod umjetničkim imenom Dianne nedavno je objavila spot za pjesmu »You're gone«. Ideja za pjesmu nastala je slučajno tijekom jednog razgovora s prijateljima Leonom i Allenom Šenkovskim. Od ideje do realizacije svo troje je sudjelovalo u pjesmi čiji je temelj istinita priča o bivšoj ljubavi.

– Pjesma je vrlo emotivna te pa smo kroz spot željeli prenijeti stvarnu emociju pjevajući stihove, posvećene nama posebnim osobama, odnosno ljubavima – objašnjava Dijana.

Glazbom se dosad nije predano bavila, i ovo je prvi put da je pjevala i ukomponirala pjesmu sa spotom. Jako voli slušati glazbu i oduvijek joj je bila želja snimiti nešto svoje, unatoč nesigurnosti u svoje vokalne sposobnosti.

– Unatoč tome što je ovo prva pjesma i moram još poraditi na pjevačkim sposobnostima, zadovoljna sam ovim što sam napravila, a u tome sam uspjela uz pomoć Leona i Allena, koji su također sa mnom u spotu – dodaje Dijana.

Lokacija snimanja spota, kako kaže Dijana, ostaje tajna. Ovo je njihova prva suradnja, ali ne i zadnja. Imaju još puno planova za budućnost, a Dijana poručuje da će slušatelji sve na vrijeme saznati i vidjeti. Osim poslova i hobija kojima se bavi, planira se nastavit baviti i glazbom jer na taj način najlakše izražava svoju umjetničku stranu.

Mi pak Dijani i ostatku ekipe pritom želimo uspjeh!

Ažurirano ( Petak, 15 Siječanj 2016 20:30 )