• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


FILM "BLACK MASS"

DEPP U LEVINSONOVU FILMU GLUMI GANGSTERA BULGERA

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.novilist.hr

LOS ANGELES – Američki će glumac Johnny Depp u filmu "Black Mass" redatelja Barryja Levinsona glumiti šefa bostonskoga gangsterskog podzemlja Whiteya Bulgera, izvijestili su u subotu u Los Angelesu producenti filma.

Film je posvećen životu i sudbini Whiteyja Bulgera, američkog gangstera koji je postao FBI-jev doušnik kako bi se "riješio" svoga glavnog gangsterskog konkurenta, no na kraju su ga 2011. uhitili upravo savezni agenti.

Scenarij za film nastao je prema knjizi dvojice novinara Boston Globea "Black Mass", a snimanje filma počet će u svibnju u produkciji studija Universal.

Film će režirati Barry Levinson, dobitnik Oscara 1988. za najboljeg redatelja za film "Kišni čovjek", no poznat i po filmskim ostvarenjima poput "Dobro jutro, Vijetname" i "Bugsy".

Depp (49) prošle je godine ostvario zapaženu ulogu u filmu Tima Burtona "Sjene tame". Prošlog lipnja stupce novina punili su članci o njegovu privatnom životu, točnije o razvodu od francuske pjevačice Vanesse Paradis s kojom ima dvoje djece.

Ažurirano ( Nedjelja, 03 Veljača 2013 18:56 )