• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


JEDVA DOČEKAO KRAJ SERIJE

»GLUMITI DR. HOUSEA BILA JE PRAVA NOĆNA MORA«

Iako je za ulogu dr. Housea dobio dva Zlatna Globusa te je postao najplaćeniji televizijski glumac s vrtoglavih 2,25 milijuna kuna koje je dobivao po epizodi, glumac Hugh Laurie tvrdi kako mu je snimanje te serije bilo bolno i mučno.

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

»Sa distance to zvuči apsurdno. Na kraju krajeva, što sam uopće radio osim što sam malo glumio i pričao priče s vrlo dragom skupinom ljudi. Što bi me moglo gušiti u vezi toga? Ali ponavljanje rutine iz dana u dan, mjeseca u mjesec i iz godinu u godinu pretvorilo se u pravu noćnu moru«, kazao je 53-godišnji Hugh Laurie za Radio Times.

»Imao sam uistinu mračnih dana kada mi se činilo da nigdje ne vidim izlaz. A i s obzirom na moj karakter, nisam nikada kasnio, nisam propustio niti jedan dan snimanja... Ja nisam jedan od onih koji će nazvati i reći 'osjećam kako dobivam gripu', ali zato je bilo dana kada sam maštao o tome da se ozlijedim na putu do posla pa da barem na taj način dobijem nekoliko dana za odmor i 'punjenje baterija'«, kazao je glumac dodavši kako je Dr. House vjerojatno posljednja serija takvog tipa u kojoj će glumiti jer mu je cijelo to iskustvo bilo jednostavno fizički prenaporno

Ažurirano ( Četvrtak, 02 Svibanj 2013 11:07 )