• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARSKA GRUPA FLASHBACK OBJAVILA NOVI SPOT

Radi se o obradi pjesme »Magla«, nastale od strane Karla Metikoša i Ivice Krajača, koju je popularizirala Josipa Lisac 80-ih godina prošlog stoljeća.

E-mail Ispis PDF

Budući da je od izdavanja zadnjeg albuma »Muzika i pivo« prošlo već pune 4 godine, Flashbackovci polako završavaju novi album radnog naziva »Moje srednje ime«, na kojem će se nalaziti i obrada pjesme Karla Metikoša i Ivice Krajača »Magla«. Osim navedene pjesme, novi album sastojat će se 10-ak autorskih pjesama te nekoliko obrada.

Najbolju potvrdu kvalitete pjesme Flashbackovci su dobili od Josipe Lisac, koja je gostujući na Hrvatskom radiju izrazila svoje zadovoljstvo krajnjim rezultatom obrade. Grupi Flashback su pri izradi pjesme pomogli mnogi eminentni hrvatski glazbenici, među kojima se ističu Gojko Tomljanović na klavijaturama, Nebojša Buhin na gitari, Zvjezdan Marjanović na bas gitari te Robert Polgar na saksofonu, koji su pjesmi dali neki novi štih, te su odlično funkcionirali s frontmanom grupe Davorom Lovrićem.

Video spot je rađen u produkciji studija 2K, za koji režiju, kameru i montažu potpisuje Ivan Tuka. Također, valja spomenuti i Ivanu Crnković, koja je svojom ljepotom u sjeni spotu dala još jednu dozu misterioznosti.

Flashback možete poslušati na brojnim nastupima u Hrvatskoj i Sloveniji, gdje nastupaju u pomlađenom sastavu koji čine Luka Golec i Igor Soptija na gitari i basu, Goran Kovačić i Dejan Lepoglavec na klavijaturama i bubnjevima, te neizostavni vokal i vođa grupe Davor Lovrić.

Izvor: 24sata.hr

»

Ažurirano ( Četvrtak, 20 Ožujak 2014 22:45 )