• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IZA KULISA – ZAVIRILI SMO U BUDUĆE BJELOVARSKO KINO

Zavirili smo, kako bi vidjeli, kako napreduje unutarnje uređenje i dovršetak radova

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarčani već jako dugo, iščekuju završetak gradnje bjelovarskog kina, tj. budućeg »Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar«. Gradnja se zaista odužila, rokovi su prošli i brojni  se Bjelovarčani, već dugo pitaju, kada će tome doći kraj i kada će moći  zaviriti, u novo bjelovarsko kino.

Zavirili smo zato iza kulisa, kako bi vidjeli, kako napreduje unutarnje uređenje i dovršetak radova. Dobili smo dojam da se  radi  većom brzinom nego prije,  tako da se nadamo, da ćemo vrlo brzo, moći uživati  u  brojnim i zanimljivim  sadržajima, koje će nam »Kulturni i multimedijski centar Bjelovar«, uskoro  ponuditi.

Točan datum, završetka gradnje  nismo službeno dobili, ali kako neslužbeno saznajemo, to bi trebalo biti  krajem veljače.

Svi vi, koji sa nestrpljenjem i velikom željom, iščekujete da napokon i u svojem gradu, nakon mnogo godina, pogledate najnoviji filmski hit, predstavu ili poslušate dobar koncert, u jednom novom  prostoru, pogledajte zasad fotografije,  koje će vam dati naslutiti, kako će buduće bjelovarsko kino, tj. »Kulturni i multimedijski centar Bjelovar«, izgledati.

Ažurirano ( Četvrtak, 23 Siječanj 2014 17:29 )