• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUPER VIKTORIA TALENT SHOW

SUPER FEŠTA ZA SVE GENERACIJE

Povezati sve generacije i spojiti nespojive glazbene žanrove u vedrom duhu i super atmosferi pošlo je za rukom Super Nedi uz asistenciju dva gentlemana, naravno Jarana i Cezara te Super band

E-mail Ispis PDF

Da godine zaista nisu važne, i kako onaj tko pjeva zlo ne misli, dokazali su ovotjedni kandidati Super Viktoria talenta, koji su s velikim entuzijazmom pokazali svoje zavidne pjevačke sposobnosti, poput pravih budućih zvijezda. Povezati sve generacije i spojiti nespojive glazbene žanrove u vedrom duhu i super atmosferi pošlo je za rukom Super Nedi uz asistenciju dva gentlemana, naravno Jarana i Cezara te Super band.

Što znaju i kako pjevaju pokazali su: Klara Hajsok iz Žabnice, Antonio Butorac iz Bjelovara, Matea Jambreković iz Čazme, Stjepan Nadarević iz Hagnja, Kristina Medved iz Ivanić Grada, Mirko Brleković iz Prašćevca, Jasminka Vicenski iz Prokljuvana i Stjepan Predavec iz Tomaša.

Veliko iznenađenje za sve goste Rancha Viktoria, slušatelje Super radija i gledatelje DMC televizije svakako je bila gošća večeri Meri Miljković, koja je naravno zapjevala svim plesačima, ali ujedno i ocjenila pjevačke sposobnosti izvođača te večeri. No i Vi možete pomoći da netko od njih osigura svoj prolazak u daljnje natjecanje putem Facebook profila Super radija 89 FM lajkom na fotografiju Vašeg favorita ili putem SMS poruka na 66248, ključna riječ SUPER i zatim upišete ime i prezime favorita (cijena poruke 3,72 kn s uključenim PDV-om).

Svoj pjevački pohod tako su u narednim emisijama osigurali: Damir Lovreković, Slaven Buhić, Samanta Bučaj i Boro Mladenovski.

I ne zaboravite, već iduću nedjelju očekuje Vas novih osam kandidata, nova iznenađenja i super fešta za sve generacije na Ranchu Viktoria u Zvoniku kod Farkaševca.

Ažurirano ( Utorak, 04 Lipanj 2013 18:22 )