• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUPER VIKTORIA TALENT SHOW

SUPER ZABAVA UZ SUPER VODITELJSKI DVOJAC

Sljedeće nedjelje uz rezultate osam imena i prezimena kandidata koji prolaze dalje, očekuje i super šansa ili mali »popravni test« za sve one koji su već sudjelovali, ali nisu prošli dalje

E-mail Ispis PDF

Super Viktoria talent show bliži se kraju predselekcijih natjecanja, pa su tako sve goste Rancaha Viktoria, slušatelje Super radija i gledatelje DMC TV-a svojom pjesmom, te ocjenjivački sud svojim glazbenim talentom, nastojali pridobiti čak 17 natjecatelja:

Anđelka Slekovec iz Gornjeg Prnjarovca, Romana Blagaj iz Zvonika, Antun Majetić iz Kraljevca, Goran Jakopović iz Orovca, Ivan Pospišil iz Bjelovara, Lorena Ivančan iz Bjelovara, Anđelo Paurović iz Bjelovara, Branimir Poslon iz Gornjeg Dragičevca, Mladen Rovišćanec iz Bojane, Domagoj Pranjić iz Gornjih Plavnica, Filip Butorac iz Gornjih Plavnica, Ana Antić iz Žabnice, Stjepan Tomac iz Gornjeg Draganca, Tomislav Jurić iz Nove Kapele, Vladimir Šatrak iz Zvonika, Barica Tutek Sveti Ivan Žabno i Tomislav Rimac iz Rovišća.

Iz prošlotjedne emisije, svoj prolaz u daljnja natjecanja osigurali su Senka Šehanović, Krunoslav Terek, Tihomir Dabac i Hrvoje Anjuš.

Poseban gost iznenađenja te večeri bio je legenda hrvatske ljubavne poezije, pjesnik, tekstopisac i voditelj Željko Krznarić. Autor poznatih tekstova pjesama: Uzalud vam trud svirači, Otišo je otac moj polako, Zbogom za zbogom, ili poznata eurovizijska pjesma Tonija Cetinskog Nek ti bude ljubav sva. Uz Željka Krznarića za glazbeni dio gostovanja zadužen je bio Dragan Spajić-Gale ili Car, kojem većina lokalnih televizija u istom trenutku pušta pjesme: »Dobro se dobrim vraća«, »Nula promila« i »Imam firmu rentam kar«. Jednu pjesmu pjeva Gale, a drugu Car maskiran tamnim naočalama i perikom. I mnogi urednici koji puštaju njegove spotove,a da još nisu shvatili da je riječ o istom čovjeku koji se istodobno krije iza dva umjetnička imena.

Super voditeljski dvojac Super radija Kocka i Neda, pobrinuli su se za super zabavu te večeri, a najavili su i da nas već sljedeće nedjelje uz rezultate osam imena i prezimena kandidata koji prolaze dalje, očekuje i super šansa ili mali »popravni test« za sve one koji su već sudjelovali, ali nisu prošli dalje.

Ako ste jedan od njih prijavite se na 095/2222-558, a ako niste i navijate za svog favorita, tada možete i vi svoj glas podrške poslati putem SMS poruka na 66248, ključna riječ SUPER i zatim upišete ime i prezime favorita (cijena poruke 3,72 kn s uključenim PDV-om) ili glasovati putem

Facebook profila Super radija 89 FM lajkom na fotografiju Vašeg favorita.

Ažurirano ( Srijeda, 19 Lipanj 2013 17:06 )