• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUPER VIKTORIA TALENT SHOW

ŽESTOKA I NEIZVJESNA BITKA ZA VELIKU ZAVRŠNICU

O tome tko će nastupiti u finalu, uz žiri, ravnopravno će odlučiti i vaši glasovi

E-mail Ispis PDF

Preostalo je još samo jedno polufinalno natjecanje i velika završnica u kojoj ćemo dobiti pobjednicu ili pobjednika ove zanimljive manifestacije u Zvoniku. Iz nedjelje u nedjelju sve više je znatiželjnih, no sve više je i navijača koji bodre svoje favorite. Kako se bliži kraj Super Viktoria talent showa i što su bliže velikom finalu, teže je i glazbenim nadama, jer je konkurencija zaista žestoka.

Prošlu su nedjelju zapjevali Damir Lovreković, Matea Jambreković, Tihomir Dabac, Klara Hajsok, Silvio Bugarinović, Vladimir Šatrak, Senka Šehanović, Stjepan Tomac, Dejan Janječić, Samanta Bučaj, Slaven Buhić, Kristina Medved, Krunoslav Terek i Tomislav Rimac.

Sve goste Ranca Viktoria svojim pjesmama iznenadio je Vladimir Škarec Škaro, koji je već u jutranjim satima krenuo na turneju po inozemstvu.

Slušatelji Super radija i gledatelji DMC TV-a, već su istu večer imali prigodu čuti rezultate ocjenjivačkog suda, a kako su nam najavili Super Kocka i Super Neda, u četvrtak će na Facebook stranici Super radija 89 FM bita objavljena imena i prezimena prvih sedam finalista, o kojima će ovoga puta uz žiri ravnopravno odlučiti i vaši glasovi.

Ažurirano ( Petak, 05 Srpanj 2013 08:57 )