• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUPER VIKTORIA TALENT SHOW

SUPER RECEPT ZA SUPER ZABAVU

Ranch Viktoria u Zvoniku je ovu nedjelju bio popunjen do zadnjeg mjesta, a bilo je i onih koji su tražili i mjesto više kako bi uživo vidjeli i bodrili svoje prijatelje, susjede, rodbinu kada izađu pod svjetla reflektora uz Super band i Super Kocku

E-mail Ispis PDF

Kada je projekt »SUPER VIKTORIA« Talent show startao prije nekoliko mjeseci, zasigurno nitko nije očekivao ovakav interes izvođača i gostiju, no super recept uspio je objediniti različite ukuse, dob i razmišljanja u genijalan spoj super zabave za sve generacije. Ranch Viktoria u Zvoniku je ovu nedjelju bio popunjen do zadnjeg mjesta, a bilo je i onih koji su tražili i mjesto više kako bi uživo vidjeli i bodrili svoje prijatelje, susjede, rodbinu kada izađu pod svjetla reflektora uz Super band i Super Kocku. Oni koji nisu mogli to veče doći u Zvonik, mogli su čuti izvođače putem direktnog prijenosa na Super radiju, ili putem DMC TV-a.

Posljednje polufinalno natjecanje s nestrpljenjem su očekivali: Antonio Butorac, Ivan Pospišil, Darko Petreković, Ana Dumić-Kolundžić, Senka Puškadija, Marko Delija, Ivan Bunčić, Barica Tutek, Filip Butorac, Boro Mladenovski, Lorena Ivančan, Branimir Poslon, Hrvoje Anjuš i Mirko Brleković. Od njih četrnaest, samo njih sedam ulazi u veliku finalnu završnicu u nedjelju 14. srpnja na nogometnom igralištu NK Viktorie u Zvoniku, a tko će to biti doznat ćemo već u petak, kada će i službeno biti objavljeni rezultati SMS glasovanja i ocjenjivačkog žira, u programu Super radija i na Facebook profilu Super radio 89 FM.

Ažurirano ( Utorak, 09 Srpanj 2013 14:08 )