• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PROMOCIJA NOVE PJESME

PANONIJA BAND ODUŠEVIO BJELOVARČANE NA TERASI OKA BARA

Od mladih do starih, svi su željno iščekivali njihov nastup. I naravno, nisu se razočarali.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Jučer, 2. kolovoza, u caffe bar Oki grupa »Panonija Band« promovirala je svoju novu pjesmu »Četiri čaše moje tuge«. Da ste sinoć prolazili Korzom, sigurno bi zastali i poslušali ovaj mladi bjelovarski tamburaški sastav.

Inače, »Panonija Band« je tamburaški sastav nastao u prvom mjesecu 2012. godine i to iz prijašnje grupe »Bijele Ruže«. To je mladi bend koji svira narodnu i zabavnu glazbu. Članovi su Dino Kozić (prim), Luka Gadanec (basprim), Luka Grgić (basprim), Matija Grgić (kontra) i Josip Tulić (bas). Do sada su svirali u Bjelovaru, Novoj Rači, Rovišću, Ždralovima, Grabrovnici, Gudovcu, Vrbovcu i još mnogim mjestima. Sviraju uglavnom na krstitkama, rođendanima, svatovskim pratnjama i na ostalim zabavama. Na njihov zvuk utjecaju izvorne narodne glazbe i neke novonastale pjesme, ali su zato i napravili par obrada rock pjesama.

Ako vas ovaj sastav detaljnije zanima, ovdje je link njihove službene facebook stranice.

A što se tiče njihovog jučerašnjeg nastupa, bilo je dosta solidno. Najviše je bilo lijepo vidjeti kako tako mladi bend odžava tradicijsku glazbu i da to svira s ljubavlju. Dokaz da ovaj bjelovarski sastav ima budućnosti je to što je bilo puno ljudi i u Oki i u Mysticu. Od mladih do starih, svi su željno iščekivali njihov nastup. I naravno, nisu se razočarali.

Za svoju novu pjesmu »Četiri čaše moje tuge« su snimili i spot, što su učinili jako profesionalno. S dobrom režijom, organizacijom i glumcima, spot izgleda sasvim simpatično, a i ljepše opisuje pjesmu i njezino značenje.

I ako ste kojim slučajem propustili jučerašnji nastup, možete ih poslušati i danas, 3. kolovoza, u Havani Club Bjelovar s početkom u 21h.

Ažurirano ( Subota, 03 Kolovoz 2013 16:42 )