• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


»KORAK« U IZLETIŠTU I VINOTOČJU »VINIA« PODIŽE ATMOSFERU

Ovi mladi tamburaši zamislili su svoju viziju koja se uglavnom temelji na stvaranju dobre svirke, zabave i atmosfere

E-mail Ispis PDF

PURIČANI Sinoć je u izletištu i vinotočju »Vinia« nastupao mladi tamburaški sastav »Korak«. Ovaj sastav sve češće nastupa u ovom izletištu koje je u vlasništvu obitelji Šapić, a rezultat svega toga je sve veći broj gostiju.

Ovi mladi tamburaši zamislili su svoju viziju koja se uglavnom temelji na stvaranju dobre svirke, zabave i atmosfere. I što im zasad dosta dobro ide. Sastav »Korak« osnovan je prije 2 mjeseca i od tad su se dosta ozbiljno primili glazbene karijere. Mladi su bend u rasponu od 17 do 19 godina i samim time pokazuju kako ipak postoji mladež koja se sama aktivira i koja pokušava uspjeti u životu. U sastavu su Filip Kranjčić (harmonika i brač 2.), Nikola Mišir (prim), Dominik Ded (brač 1.), Antonio Mesec (kontra), Tony Hajrizi (bas). Imaju velika očekivanja od ovog sastava, te im je u planu i autorska pjesma.

Hoće li uspjeti u svom naumu te koliko će vremena i truda potrošiti na poboljšavanje sastava pokazat će vrijeme. Ali zato, ako volite tamburašku tradicijsku glazbu, skoknite do izletišta i vinotočja »Vinia« i podržite ovaj mladi i ambiciozni sastav uz koju čašicu vina.

Ažurirano ( Nedjelja, 01 Rujan 2013 08:12 )