• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIJAVITE SE NA BJELOVARSKI CUGERSKI MARATON

Prijaviti se možete vrlo jednostavno, tako što ćete u komentar ispod teksta upisati svoj mail, jedini uvjet je da imate 18 godina

E-mail Ispis PDF

Najavivši pokretanje Bjelovarskog cugerskog maratona, nismo ni mogli naslutjeti kako će to izazvati veliku zainteresiranost čitatelja portala ZVONO.eu i naravno Bjelovarčana. Stizale su mnogobrojne poruke na mail i pitanja na Facebook stranici kad će početi te kako se mogu prijaviti. Čak je nekoliko njih izrazilo bojazan da neće imati dovoljno vremena za planiranje pa će ovaj neobičan maraton morati preskočiti, neki su pak pitali mogu li dovesti goste. Odlučili smo početi s prijavama, pa da vidimo tko su prvi hrabri cugeri, za prvu sezonu.

Prijaviti se možete vrlo jednostavno, tako što ćete u komentar ispod teksta upisati svoj mail. Znači nije potrebno upisivati nikakve druge podatke, naravno ako ih upišete nećemo vas diskvalificirati, osim vaš mail. Prijaviti se mogu svi, jedini je uvjet da imate 18 godina.

O čemu se tu točno radi. Prvo moramo napomenuti kako se radi o pravilima koja nisu do kraja definirana. Isto tako, ukoliko imate neki prijedlog ili pak mislite da nešto nije uredu i može bolje, javite nam na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Znači, sudjelujte u kreiranju 1. Bjelovarskog cugerskog maratona.

Evo naznaka pravila. Ekipa od pet članova starta kod sponzora Maratona, te tamo mora popiti u određenom vremenu jedno olimpijsko alkoholno piće (ovisi o sponzoru). Nakon toga kreće u obilazak 20 bjelovarskih kafića koji su sponzori Maratona, zainteresirani vlasnisi kafića javite nam se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . U svakom kafiću trebaju popiti po jedno od pet pića. Koje će piće piti, ovisi o njihovoj sreći, odnosno iz šešira će izvući karticu s vrstom pića. To piće naravno mora popiti u određenom roku. U šeširu će biti – pivo, vino, žestica, liker i sok. Sva pića su hrvatske proizvodnje, tako naravno sudjelujemo i u akciji kupujmo i konzumirajmo Hrvatsko. Nakon prvog, idemo u drugi i tako sve do posljednjeg, 20. kafića. Pobjednik je onaj koji je naravno najpijaniji, ali stoji na nogama. Tko se izriga odmah je diskvalificiran. Naravno, sve će pratiti trijezni i budni sudci.

Zamisao je da se maraton ponavlja svaki mjesec s drugom ekipom od po pet članova i to subotom koja je najbliža 15. u tome mjesecu. Tako trebamo 12 ekipa ili 60 cugera. Pobjednici ekipa suočit će se u velikom finalu u prosincu, na dan prije Stare godine. Znači s maratonom startamo u siječnju 2014., tako da imate dovoljno vremena za pripreme.

Prijavite se!

Ažurirano ( Četvrtak, 19 Rujan 2013 17:22 )