• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STAND UP NASTUP

DINO GAZICA NASMIJAO SVE GOSTE U BJELOVARSKOJ HAVANI

Na prvi pogled on je sasvim običan, pristojan i kulturan gimnazijalac, no ako malo bolje pogledate, možete vidjeti umjetnika u kojemu se krije veliki smisao za humor

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U srijedu, 9. listopada, održan je stand up show u Havani Club Bjelovar. Te večeri imala je šansu se iskazati nova mlada bjelovarska komičarska nada, točnije Dino Gazica. Na prvi pogled on je sasvim običan, pristojan i kulturan gimnazijalac, no ako malo bolje pogledate, možete vidjeti umjetnika u kojemu se krije veliki smisao za humor. Što je nastupom i dokazao. Ovaj mladi ambiciozni Bjelovarčanin dostojanstveno se popeo na binu i uz duhovite priče, dosjetke, a i latinske nazive nasmijao je sve goste. Cijelom organizacijom rukovodio je Luka Kraljić koji je i predstavio zvijezdu večeri.

Važno je i napomenuti kako je na kraju svoga nastupa odsvirao pjesmu »Kurva« koja izravno pripada zabavljačkoj grupi »Seljaki«. Nju možete poslušati ovdje:

Inače, Seljaki su nastali prije otprilike dvije godine sa tri člana, ali ove godine im se pridružio još jedan. Udružili su se sasvim spontano, a danas im je cilj istaknuti originalost i kreativnost te jednostavno izmamiti koji osmijeh u ova teška vremena. Ako vas zanimaju, sve njihove radove možete pratiti i na facebook stranici.

Ažurirano ( Petak, 11 Listopad 2013 11:24 )