• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Seksali se u uredu, a tom strastvenom činu svjedočilo je pedesetak gostiju obližnjeg puba

Pretpostavlja se da su ljubavnici zaboravili da im po mraku reflektirajuća stakla i nisu bila od pomoći jer su im mnogi mahali što oni uopće nisu primjećivali

E-mail Ispis PDF

Oženjeni muškarac u pedesetim godinama, uz to i otac tinejdžera te njegova tajnica koja se tek nedavno zaručila, oboje djelatnici tvrtke Marsh u novozelandskom gradu Christchurch, odlučili su se ovih dana ne pojavljivati na poslu nakon što je čitav svijet doznao da imaju aferu, piše 24sata.hr.

Naime, par se u petak navečer seksao u uredu pola sata, te je tom činu svjedočilo pedesetak gostiju obližnjeg puba budući su u prostoriji ostala upaljena svjetla.

Pretpostavlja se da su ljubavnici zaboravili da im po mraku reflektirajuća stakla i nisu bila od pomoći jer su im mnogi mahali što oni uopće nisu primjećivali.

– Počelo je s flertom. Zatim je pao prvi poljubac, a nedugo potom i seks. Gotovo svi gosti su se natiskali uz staklo i promatrali akciju, te su pritom mnogi toliko bučno navijali da je bend prekinuo s glazbom kako ne bi ometao – napisao je na društvenoj mreži Reddit jedan od svjedoka, pa dodao:

– Pred sam kraj »prijenosa« je ljudima ipak dojadilo, pa je bend nastavio sa svirkom uz prigodni broj »Sex on Fire« od grupe Kings of Leon.

Čelnici tvrtke su u međuvremenu već pokrenuli istragu, no budući da je vodeći čovjek kompanije Grant Marsh odbio za medije komentirati slučaj, zasad nije poznati hoće li junaci uredske zabave snositi posljedice i kakve.

– Hoće li biti tužbe i otkaza ovisit će o tome što će reći šefovi, hoće li smatrati da su njih dvoje nanijeli štetu brendu – pojasnio je pravni stručnjak te tvrke Brian Scotland, te izrazio sumnju da će ljudi koji su sve to fotografirali i objavili na društvenim mrežama biti gonjeni zbog narušavanja privatnosti.

Ažurirano ( Utorak, 03 Veljača 2015 19:36 )