• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AH, MUŠKARCI...

ISTINA O SEKSU I MUŠKARCIMA KOJA ŠOKIRA

Velika stopala znače i veći… Brijanje glave učinit će kosu gušćom. Ova i još poneka uvjerenja o muškom tijelu, bilo da u njih vjeruju muškarci ili i žene nemaju baš puno veze s istinom

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Muškarci s velikim stopalima imaju i veliki…
Istina je da veličina penisa, prstiju, klitorisa ovisi o genima, no dužina jednih ne znači nužno dužinu drugih. U jednoj studiji provedenoj na 3.000 muškaraca nije pronađena veza između veličine stopala i »muškosti«.

Ako obrijete bradu, brkove ili kosu, dlake će vam narasti brže, gušće i jače
Da je to istina, značilo bi da smo pronašli lijek za ćelavost, a i svi bi imali gušću i bujniju kosu. S tim se slaže i doktor Aron Caroll s Sveučilišta Indiana, koautor knjige »Don't Swallow your Gum: Myths, Half-truths and Outright Lies About Your Body and Health«.

Muško sjeme puno je kalorija
– Sjemena tekućina sačinjena je od vode i nutrijenata poput vitamina C, kalcija, magnezija. Sadrži i fruktozu, no samo pet do sedam kalorija po jednom »izbacivanju«. – kaže dr. Rachel Vreeman također sa Sveučilišta Indiana.

– Ovo ne bi trebao biti argument ni za što. – pojasnila je Vreeman.

Singl muškarci više uživaju u seksu od oženjenih
Uvriježeno je mišljenje da je oženjenim muškarcima seks dosadan, a slobodni se zabavljaju. No istraživanja pokazuju upravo suprotno. Oženjeni muškarci su ti koji prakticiraju više seksa. Istraživanje iz 2006. koje je proveo National Opinion Research Center potvrdilo je da se u čak 28 posto slučajeva više posreći oženjenima nego li slobodnima. Osim toga, muškarci u braku doživljavaju više orgazama, a više daju i primaju oralni seks. Ovo daje novo značenje izjavi »Uzimam«.

Muškarci razmišljaju o seksu svakih sedam sekundi
Nitko nema takav mentalni sklop, kaže dr. Aron Caroll. Dapače, jedno istraživanje o seksualnim navikama provedeno u SAD-u otkrilo je kako 43 posto muškaraca dnevno ne pomisli na seks čak ni jednom u danu. Istina je malo dosadnija. Na seks pomisle tek nekoliko puta tjedno.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:35 )