• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODRŽAN CASTING ZA IZBOR ZA MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE 2015.

Pobjednica će nositi haljinu od cvijeća

Pobjednica na županijskom izboru boje županije branit će na državnom izboru za Miss koji je zakazan za 12. lipnja u Crikvenici

E-mail Ispis PDF

DARUVAR U Restoranu Terasau sklopu Daruvarskih toplica, u srijedu, 20. svibnja,  održan je casting za izbor na Miss Bjelovarsko-bilogorske županije 2015.

Na castingu je izabrano dvanaest djevojaka koje će se natjecati na izboru za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije za 2015. godinu. Izbor će se također održati u Restoranu Terasa u sklopu Daruvarskih toplica, 31. svibnja s početkom u 20 sati.

To će osigurati dodatnu promociju Daruvara i Daruvarskih toplica. Prilika je to da se šira javnost upozna s onim što Daruvarske toplice nude, a sprema se i iznenađenje za koje je zadužena služba hortikulture Daruvarskih toplica. Naime, izradit će haljinu od cvijeća koju će na licu mjesta imati prilike odjenuti izabrana Miss Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pobjednica na županijskom izboru boje županije branit će na državnom izboru za Miss koji je zakazan za 12. lipnja u Crikvenici.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 25 Svibanj 2015 12:48 )