• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Ugodan ambijent i bogata ponuda jela u novootvorenom bjelovarskom restoranu »Olimp«

S obzirom na prostor u kojem se nalazi, »Olimp« pruža i mogućnost organiziranja proslava po povoljnoj cijeni, od krstitki i krizmi do manjih svadbi

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Restoran »Olimp« novootvoreni je restoran u centru Bjelovara, točnije u Ulici Matice hrvatske 14, pored caffe bara »IV« koji će vas privući svojim ugodnim ambijentom i raznolikom ponudom. Restoran je otvoren već mjesec dana, a odlikuje ga dobra ponuda gableca od 20 kuna, među kojima uvijek možete naručiti juhe ili mesna jela prema vlastitoj želji. »Olimp« također ističe i ostalu kvalitetnu ponudu svakodnevno dostupnih jela s roštilja, jela ispod peke, razne tjestenine te pizza iz krušne peći.

S obzirom na prostor u kojem se nalazi, »Olimp« pruža i mogućnost organiziranja proslava po povoljnoj cijeni, od krstitki i krizmi do manjih svadbi. Ukupan kapacitet je do 80 ljudi. Uživate li više u komotnosti svog doma, »Olimp« vam omogućuje i besplatnu dostavu svakog dana od 9 do 23 sata, a subotom čak i do ponoći. Za sva pitanja i narudžbe obratiti im se možete na broj telefona (043)638-900, ili osobnim dolaskom na adresu Matice hrvatske 14, gdje će vas dočekati uvijek nasmiješeno i ljubazno osoblje.

Ažurirano ( Petak, 24 Srpanj 2015 12:41 )