• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POTEŠKOĆE U KREVETU

TRI SAVJETA KOJA ĆE POMOĆI MUŠKARCU DA IZDRŽI DULJE

Jedna od najčešćih poteškoća u seksu je sposobnost muškarca da izdrži dovoljno dugo dok s partnericom vodi ljubav. Problem može biti nedostatak samopouzdanja, ali uz male trikove svašta je moguće.

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

Donosimo vam tri jednostavna savjeta koja mogu pomoći muškarcu da kontrolira svog 'prijatelja' prilikom seksa.

Poza je važna

Poza u seksu ima značajan utjecaj na to koliko će muškarac izdržati. Iako možda mislite da treba birati poze koje omogućavaju dublju penetraciju, takve poze muškarca brže dovode do orgazma. Sljedeći put prilikom vođenja ljubavi odaberite neku drugu pozu, koja će muškarcu pomoći da se bolje kontrolira.

Ne žurite

Ako želite da seks traje duže pokušajte više pažnje posvetiti predigri. Kad se odlučite na penetraciju usporite tempo. Tako se je i muškarcu i ženi lakše opustiti i uživati. Važna je i komunikacija. Riječima možete voditi igru pod plahtama. Kad krizni trenutak prođe, muškarac može nastaviti bržim tempom.

Previše razmišljanja odmaže

Ako muškarac ima nedostatak samopouzdanja, bit će mu teže voditi igru u krevetu. Prilikom uzbuđenosti tijelo ima određene reakcije, najbolje se je prepustiti, no mnogi muškarci tada krenu razmišljati jer se boje da ne razočaraju. Međutim, misli otežavaju užitak. Partnerica u tome može imati veliku ulogu. Neka se muškarac fokusira na sve ono što se događa tijekom seksa, na dodire, poljupce... Samopouzdanje je ključno za bolju i dužu izvedbu u krevetu.

Ažurirano ( Srijeda, 12 Lipanj 2013 11:56 )