• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POVODOM MJESECA KNJIGE U TRAJANJU OD 15. LISTOPADA DO 15. STUDENOG

UČENICI IZ IVANSKE POSJETILI NARODNU KNJIŽNICU PETAR PRERADOVIĆ U BJELOVARU

Ovim posjetom željelo se motivirati učenike na intelektualni razvoj putem kvalitetne književnosti i potaknuti na ljubav za učenjem

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Povodom mjeseca knjige u trajanju od 15. listopada do 15. studenog, ovog petka, 17 listopada, Narodnu knjižnicu Petar Preradović u Bjelovaru posjetilo je nekoliko razreda okolnih osnovnih škola. Danas smo bili s 8 A i B razredom Osnovne škole Ivanska pod vodstvom njihove školske knjižničarke Marije Kuštan, Razrednice Slađane Tekajić i nastavnika povijesti Dubravka Cajnera. Putem su svratili i u Kulturni i multimedijski centar Bjelovar pogledati izložbu o Anni Frank koja se ovih dana održava u Bjelovaru. Učenici su kroz kratko predavanje o ulozi knjižnice čuli sve o pogodnostima koje nudi, među kojima su posudba do tri knjige na 20 dana, DVD-a, o besplatnom korištenju Interneta prvih pola sata, ali i o odgovornosti pri upotrebi istoga.



Ovim posjetom željelo se motivirati učenike na  intelektualni razvoj putem kvalitetne književnosti i potaknuti na ljubav za učenjem.

Ažurirano ( Petak, 17 Listopad 2014 21:45 )