• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Tjedan psihologije u III. osnovnoj školi Bjelovar

Tijekom čitavog tjedna (15. do 21. veljače) u školskoj je knjižnici izložena literatura iz područje psihologije koje je dostupna učiteljima i učenicima škole, a u utorak, 16. velječe, u suradnji sa prof. Martinom Hautman Matijaš prof. Skukan organizirala je Antistres radionicu namijenjenu svim učiteljima škole

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Obilježavanju 9. tjedna psihologije čiji je cilj promicanje psihologije kao znanosti i struke pridružila se i III. osnovna škola Bjelovar tj. njihova psihologinja  Mirjana Skukan.

Tijekom čitavog tjedna (15. do 21. veljače) u školskoj je knjižnici izložena literatura iz područje psihologije koje je dostupna učiteljima i učenicima škole, a u utorak, 16. velječe, u suradnji sa prof. Martinom Hautman Matijaš prof. Skukan organizirala je Antistres radionicu namijenjenu svim učiteljima škole. Na radionici su se učitelji upoznali sa utjecajem stresa na psihičko i fizičko zdravlje čovjeka te sa načinima nošenja sa stresom. U ugodnom ambijentu Studija za pilates i yogu Modus učiteljice su se opustile i usvojile nekoliko osnovnih tehnika disanja i opuštanja.

Ažurirano ( Srijeda, 17 Veljača 2016 13:57 )