• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IZVRSNE VIJESTI S DRŽAVNOG NATJECANJA GASTRO 2016.

Bjelovarski učenici osvojili prvo i peto mjesto

Turističko-ugostiteljsku i prehrambenu školu Bjelovar predstavljalo je dvoje učenika: Marija Markić, 4.a, disciplina Recepcijsko poslovanje (mentorice: Ana Špoljar i Sonja Belamarić) i Marin Rožek, 3.c, disciplina Pripremanje menija (mentor: Zlatko Pavičić)

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – MAKARSKA S ovogodišnjeg državnog Gastro natjecanja Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar vraća se s izvrsnim rezultatima: prvim i petim mjestom.

Natjecanje se  održavalo u Makarskoj od 25. do 28. travnja u organizaciji Strukovne škole Makarska.

Turističko-ugostiteljsku i prehrambenu školu Bjelovar predstavljalo je dvoje učenika: Marija Markić, 4.a, disciplina Recepcijsko poslovanje (mentorice: Ana Špoljar i Sonja Belamarić) i Marin Rožek, 3.c, disciplina Pripremanje menija (mentor: Zlatko Pavičić).

Marija je svoj dio natjecanja odradila u utorak, 26. travnja te osvojila peto mjesto u državi u svojoj disciplini s visokih 87 bodova.

Marin je pripremao meni u srijedu, 27. travnja i osvojio izvrsno prvo mjesto.

Dalibor Vukalović, ravnatelj Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar te ravnateljica Hotelijersko-turističke škole Zagreb Marija Rašan Križanac, članovi ekspertne skupine koja je radila na strukovnom kurikulumu, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčić te pomoćnik ministra MZOS-a Momir Karin predstavili su Cjelovitu kurikularnu reformu na području strukovnog obrazovanja. Nastavnici su posjetili Crveno i Modro jezero u sklopu izleta organiziranog od strane ASOO.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima na izvrsnim rezultatima!

Ažurirano ( Petak, 29 Travanj 2016 20:01 )