• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUSRET S KNJIŽEVNICOM SNJEŽANOM BABIĆ VIŠNJIĆ U OŠ NOVA RAČA

SVI SE VESELE SUSRETIMA S PISCIMA

Književnica je predstavljala svoju knjigu Mali krapinski pračovjek Babu za koju je dobila književnu Nagradu »Mato Lovrak« za najbolji dječji roman u 2012. godini

E-mail Ispis PDF

NOVA RAČA U sklopu Mjeseca hrvatske knjige koji traje od 15. listopada do 15. studenog,  učenici 5. i 6. razreda Osnovne škole Nova Rača su u petak, 25. listopada 2013., prisustvovali književnom susretu s književnicom Snježanom Babić Višnjić. Susret je održan u Područnom odjelu Narodne knjižnice Petar Preradović, u Novoj Rači.

Književnica je predstavljala svoju knjigu Mali krapinski pračovjek Babu za koju je dobila književnu Nagradu »Mato Lovrak« za najbolji dječji roman u 2012. godini.

– Susret je bio zanimljiv. Autorica je učenike vratila u daleku prošlost prepričavajući im pustolovine malog neandertalca Babua, a oni su njoj postavljali maštovita pitanja o knjizi, ali i o pisanju knjiga i kako je to biti pisac. Na kraju susreta je književnica kao prava zvijezda dijelila autograme. Dojmovi su bili vrlo pozitivni pa se veselimo novim druženjima s piscima, opisala  je susret Ines Vidović. – školska knjižničarka.

Ažurirano ( Srijeda, 30 Listopad 2013 15:23 )