• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U DVORANI TREĆE OSNOVNE ŠKOLE BJELOVAR ODRŽAN KONCERT »RUKA PRIJATELJSTVA«

PJESMOM PROTIV NASILJA MEĐU MLADIMA

U ovo predblagdansko vrijeme osim što su pomogli svima onima koji se bore protiv nasilja među djecom i mladima i sami su nakon koncerta mogli promišljati o toleranciji i nenasilnom rješavanju konflikata

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U dvorani III. Osnovne škole Bjelovar, 16.prosinca, održan je koncert podrške »Ruka prijateljstva«. Koncert je dio projekta Glazbom protiv nasilja među djecom i mladima«.

Ovogodišnja dobitnica nagrade Nasilje nije hrabrost, Lamia Belošević i Bojan Jambrošić pjesmom su potaknuli učenike naše škole da cijene humanost i nenasilje, dok je voditelj koncerta Dalibor Petko govorio učenicima o Luki Ritzu i neprimjerenom ponašanju. Navodio je djecu da reagiraju na nanošenje štete ili povrede osoba, da traže pomoć odraslih te da znaju prepoznati nasilničke oblike ponašanja.

Učenici su bili oduševljeni koncertom za koji su izdvojili po 10 kuna, a novac će biti dodjeljen Savjetovalištu » Luka Ritz«. U ovo predblagdansko vrijeme osim što su pomogli svima onima koji se bore protiv nasilja među djecom i mladima i sami su nakon koncerta mogli promišljati o toleranciji i nenasilnom rješavanju konflikata.

Ažurirano ( Četvrtak, 19 Prosinac 2013 18:58 )