• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KOPRIVNIČKA SREDNJA ŠKOLA U BRUXELLESU

VAŠA EUROPA, VAŠ GLAS

Prilikom boravka u Bruxellesu, u razdoblju od 26. do 28. ožujka 2014. godine učenici će razgledati europske institucije i upoznati se s njihovim radom, a čitav trošak boravka i putovanja podmiruje EESC

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA Koprivnička Srednja škola predstavljat će Hrvatsku na susretu srednjoškolaca svih zemalja članica EU u Bruxellesu u sklopu redovite godišnje aktivnosti »Vaša Europa, vaš glas«. Europski gospodarski i socijalni odbor (EESC) želi čuti glas mladih te razgovarati o njihovim potrebama i prioritetima, ali i o aktualnostima, a to su ovogodišnji izbori za EU parlament.

Mladi Koprivničanci – Damian Srša, Leo Filip Kovačić i Monika Šajatović, učenici trećeg razreda farmaceutskog smjera pod vodstvom prof. engl. jezika Tatjane Kolarić na radionicama u Bruxellesu zajedno s predstavnicima iz ostalih zemalja dogovorit će bitne odrednice, koje će potom EESC proslijediti Europskom parlamentu da bi uzeli u obzir i glas mladih prilikom glasovanja za pojedine europske zakone. Prilikom boravka u Bruxellesu, u razdoblju od 26. do 28. ožujka 2014. godine učenici će razgledati europske institucije i upoznati se s njihovim radom, a čitav trošak boravka i putovanja podmiruje EESC.

Ažurirano ( Četvrtak, 23 Siječanj 2014 18:18 )