• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


INTERAKTIVAN PROGRAM DRAMSKOG ODGOJA IZVODE DRAMSKA PEDAGOGINJA IVANA MARIJANČIĆ I GLUMAC IVAN BOŠNJAK

»SVI ZNAJU ZA TO«

Program je namijenjen učenicima 7. i 8. razreda osnovnih škola i 1. i 2. razredima srednjih škola, a sastoji se od radionica, igranih prizori i dramskih postupaka interaktivnog kazališta

E-mail Ispis PDF

Interaktivan program dramskog odgoja koji je osmislila dramska pedagoginja Ivana Marijančić, a izvode ga Ivana Marijančić i glumac Ivan Bošnjak. Program je namijenjen učenicima 7. i 8. razreda osnovnih škola i 1. i 2. razredima srednjih škola.

Vrijednosti Forum kazališta i interaktivnog iskustvenog učenja zadnjih nekoliko godina su često spominjani i vrlo dobro prepoznati od strane škola, udruga, UNICEF-a, DND-a. Brojni vrijedni i aktivni prosvjetni djelatnici primijenili su takav odgojni rad u svojim radnim sredinama znajući da on donosi direktne dobrobiti, veći nivo osviještenosti i društvene angažiranosti za probleme za koje svi znaju, o njima raspravljaju, no jedino ovakvim radom se direktno i angažiraju.

– Ipak, ovakav rad ne provodi se kontinuirano niti dovoljno često iz sasvim opravdanog razloga: prosvjetni su djelatnici zaokupljeni svojim regularnim obavezama i programom, a ovakav rad zahtijeva dodatno vrijeme, energiju i trud. Zato želimo upotpuniti vaš program ovim gostovanjem. Bavit ćemo se temom vršnjačkog nasilja. – kaže Ivana Marijančić.

Za detalje organizacije gostovanja u vašoj školi, pošaljite upit na Udrugu Kreativan trening: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ažurirano ( Petak, 21 Veljača 2014 10:05 )