• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PROJEKT »ZA BOLJE SUTRA«

BJELOVARSKI UČENICI POSJETILI BAROKNI GRAD VARAŽDIN

Nakon puta učenike i nastavnike su u Varaždinu dočekali prepoznatljivi topli klipići koje su izradili domaćini, vrijedni učenici Srednje strukovne škole Varaždin

E-mail Ispis PDF

VARAŽDIN Projekt »Za bolje sutra« omogućuje našim učenicima i nastavnicima brojne aktivnosti pa su tako 28. ožujka posjetili barokni grad Varaždin. Na izletu su bili učenici, nastavnici i stručni suradnici Turističko-ugostiteljske i prehrambene, Ekonomske i birotehničke te Obrtničke škole.

Nakon puta učenike i nastavnike su u Varaždinu dočekali prepoznatljivi topli klipići koje su izradili domaćini, vrijedni učenici Srednje strukovne škole Varaždin. Obilazili su praktikume i zaštitne radionice u sklopu škole (frizerski, kozmetičarski, soboslikarski, stolarski, pekarski, krojački), šetali starim dijelom grada te su uz stručno vodstvo posjetili stalni postav Entomološkog muzeja: »Svijet kukaca« gdje su nastavnici i učenici mogli razgledati jedinstvenu zbirku kukaca s ovih prostora. Poslije ručka učenici su jedva dočekali njima najzanimljiviji dio izleta, 3-D projekciju animiranog filma u Cinestaru. Zadovoljni i nasmijani u večernjim satima stigli su u Bjelovar.

Ažurirano ( Srijeda, 02 Travanj 2014 18:54 )